A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast
Print

Србијагас > О предузећу > Организациона структура > Мр Милан Ђукић извршни директор за правне, кадровске и опште послове

Мр Милан Ђукић извршни директор за правне, кадровске и опште послове

Мр Милан Ђукић је рођен у Новом Саду 1974. године. По струци Магистар правних наука. 2000. године запошљава се у “Нафтној индустрији Србије, Нис-Гас-у”, одакле 2005. прелази у ЈП “СРБИЈАГАС” где ради и данас најпре на месту Директора сектора правних И кадровских послова, а од јануара 2015. на месту Извршног директора функције за правне, кадровске и опште послове. Члан је Радне групе за Реструктурирање ЈП "Србијагас". Основне студије је завршио на Универзитету у Новом Саду на Правном факултету, а 2005. године завршио је Специјалистичке студије "Право Енергетике" на Правном Факултету у Београду, 2011. године је положио Правосудни испит, а 2014. године магистрирао са тезом "Уговор о продаји природног гаса". У свом досадашњем радном искуству био је ангажован као члан Комисије на међународном тендеру за избор извођача радова целокупног пројекта “South Stream” у Србији, затим као члан Радне групе за реализацију пројекта “South Stream Serbia”, члан Мешовите радне групе Републике Србије и Републике Српске за изградњу крака Јужног тока ка Републици Српској и кроз РС. У професионалној каријери био Председник Управног одбора “Агрожив а.д.” из Житишта, председник Надзорног одбора “Институт КВБ” Сремска Каменица, као и члан УО "Српске фабрике стакле". Тренутно је председник НО "Специјална лука Панчево" и члан НО "МСК" из Кикинде.

Као бивши активни спортиста, од 2005. године председник је аматерског спортског клуба запосленик СК "Србијагас".

Од 2007. године председник је Рукометног клуба “Војводина” који је у том период остварио низ запажених резултата у Србији, Регионалној СЕХА ГАЗПРОМ лиги и европским ЕХФ такмичењима, укључујужи и 15 домаћих трофеја, као и четири везане титуле државног првака Супер лиге Србије 2013, 2014, 2015, 2016. године.

Са РК “Војводина” добио је Новембарску повељу Града Новог Сада и признање “Hello Awards 2014", као и престижну "Спартакову награду" за 2015. годину.

Говори енглески језик.

Ожењен и има двоје деце.