A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast
Print

Србијагас > Прес центар > Вест

Вести

05.06.2017 |

Пети у низу шампионски пехар, рукометаши “Војводине” код генералног директора Србијагаса Душана Бајатовића

Шампиони у Србијагасу

            Шампионе Србије у рукомету, играче, стручни штаб и Управу Рукометног клуба “Војводина” примио је данас генерални директор Јавног предузећа “Србијагас” Душан Бајатовић.
            Шампионски низ повећан је на пет, што је јединствен успех, речено је овом приликом. Директор Србијагаса честитао је рукометашима на изузетном резултату и пожелео им још много трофеја како у домаћим, тако и у међународним такмичењима.
            - Србијагас је био и остаће уз вас као подршка и подстрек за нове успехе. Ви сте то заслужили, јер сте у овај трофеј уложили много труда, рада, посвећености и одговорности. Само тако наставите, а ми ћемо бити ту да помогнемо колико можемо, поручио је гостима Душан Бајатовић.
            Управо за велику помоћ и подршку Клубу, у име свих играча и Управе, захвалио је председник Рукометног клуба “Војводина” мр Милан Ђукић.
            - Наши рукометаши прошлог викенда подигли су трофеј за најбољи тим у Суперлиги Србије у сезони 2016/17. На тај начин, одбрањена је титула, пета у низу, а шеста укупно, али и настављена доминација у српском рукомету. Желимо овом приликом да се захвалимо Вама и предузећу “Србијагас” што нас подржавате све ове године, рекао је Ђукић.
            Пријему у Кабинету генералног директора, поред играча, присуствовали су и члан Управног одбора РК “Војводина” и извршни директор за инвестиције ЈП “Србијагас” Јовица Будимир, као и директор и шеф Стручног штаба новосадског клуба Дарко Јевтић и Божо Рудић.

Нови Сад, 05. јун 2017. године                              Служба за односе с јавношћу и маркетинг