A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast
Print

Србијагас > Прес центар > Вест

Вести

01.09.2017 |

Промена цене приступа систему за дистрибуцију природног гаса

Група купаца "мала потрошња - домаћинства" гас ће плаћати по истој цени као до сада

             ЈП „Србијагас“, Нови Сад, као јавни снабдевач природног гаса, обавештава све купце који имају право на јавно снабдевање у 2017. години, а снабдевач им је ЈП „Србијагас“, да ће доћи до промене цене природног гаса за јавно снабдевање само за тарифу „капацитет“ на основу промене цене приступа систему за дистрибуцију природног гаса, почев од 01. октобра 2017. године.
             Група купаца „мала потрошња – домаћинства“ и „мала потрошња – остали“, природни гас ће плаћати по истој цени као до сада.
             Купци који природни гас купују на слободном тржишту а налазе се на дистрибутивном систему ЈП „Србијагас“, Нови Сад, приступ систему за дистрибуцију природног гаса ће плаћати у складу са новом Одлуком, почев од 01. октобра 2017. године.
             Савет Агенције за енергетику Републике Србије, на седници одржаној 31. августа 2017. године, дао је сагласност на Одлуку о цени природног гаса за јавно снабдевање и Одлуку о цени приступа систему за дистрибуцију природног гаса. Одлуке ће бити објављене у Службеном гласнику Републике Србије, а цене на страници званичне web презентације ЈП „Србијагас“, Нови Сад.

              Важеће и нове цене приступа систему за дистрибуцију природног гаса (у примени од 1. октобра), можете да погедате овде.


Нови Сад, 01. септембар 2017. године             Служба за односе с јавношћу и маркетинг