A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast

Србијагас > Прес центар > Вест

Вести

04.10.2017 |

Србијагас од данас на Сајму енергетике у Београду

Штанд Србијагаса посетила Мирјана Филиповић, државни секретар у Министарству енергтике

                И ове године Јавно предузеће “Србијагас”, као једна од водећих енергетских компанија у Републици Србији, учествује на Међународном сајму енергетике, који се под куполама Београдског сајма одржава од данас до петка, 6. октобра. Сајам енергетике, као и Сајам заштите животне средине и природних ресурса, али и Сајам “iSEC” - Паметни и сигурни градови, свечано је данас отворила државна секретарка у Министарству рударства и енергетике Мирјана Филиповић.
                Она је свим компанијама учесницима Сајма енергетике захвалила на учешћу на овој сајамској манифестацији, која се 13. пут за редом, одржава под покровитељством Министарства енергетике Републике Србије.
                -Србија је сада на завидном нивоу што се тиче и Електропривреде Србије али и осталих енергетских компанија у земљи, нагласила је она додавши да треба чувати традиционалне изворе енергије којима наша земља располаже, али да је неопходно и улагање у обновљиве изворе енергије, чему је Министарство рударства и енергетике посветило посебну пажњу.
                Мирјана Филиповић је након званичног отварања сајма, обишла излагаче, а накратко се задржала и на штанду ЈП “Србијагас”, где је у разговору са представницима наше компаније истакла добре резултате које је национална гасна компанија остварила у претходном периоду.
                Као и претходних година, на истом месту у Хали 1 Београдског сајма, Јавно предузеће “Србијагас” учесницима сајма представило је актуелне пословне пројекте, са фокусом на природни гас, где је под слоганом “Чиста енергија” акценат пре свега стављен на еколошке и економске предности “плавог” горива.

Београд, 04.10.2017. године                                 Служба за односе с јавношћу и маркетинг