A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast

Србијагас > Прес центар > Вест

Вести

22.12.2017 |

Надзорни одбор ЈП „Србијагас“ усвојио Предлог Програма пословања компаније за 2018.

Саопштење ЈП "Србијагас", Нови Сад

              У Београду је 22.12.2017. године одржана седница Надзорног одбора Јавног предузећа „Србијагас“, којој је председавао председник Надзорног одбора проф. др Муамер Реџовић. Седници су поред чланова НО, присуствовали заменица генералног директора Блаженка Мандић и чланови пословодства.
              Надзорни одбор је том приликом усвојио Предлог Програма пословања ЈП „Србијагас“ за 2018. годину.
              Предлог Програма пословања рађен је по методологији и смерницама Владе Републике Србије и надлежних министарстава, а у организацији која је усаглашена са Владом Републике Србије и надлежним министарствима.
              Капацитети којима ће ЈП „Србијагас“ радити у набавци и продаји природног гаса од својих добављача за своје купце, у 2018. години обезбедиће сигурност и стопроцентно снабдевање.
              Предлог Програма пословања за 2018. годину је реалан и третира се као развојни, јер ће бити спроведене инвестиционе активности на неколико пројеката, које ће гарантовати и омогућити редовно и сигурно снабдевање свих потрошача природног гаса.
              У 2018. години планиран је успешан рад компаније и са становишта оствареног пословног добитка и нето добити, који ће бити на нивоу 2017. године.Београд, 22. децембра 2017. године                 Служба за односе с јавношћу и маркетинг