A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast

Србијагас > Прес центар > Вест

Вести

22.05.2013 | Нови Сад

Рукометни шампиони на штанду Србијагаса

Штанд ЈП „Србијагас“ био је данас премали да прими све оне који су желели да поздраве и поразговарају са шампионима – ...

Штанд ЈП „Србијагас“ био је данас премали да прими све оне који су желели да поздраве и поразговарају са шампионима – рукометашима „Војводине“. Играчи и руководство овогодишњих првака Србије посетили су 80. Mеђународни пољопривредни сајам и на штанду наше компаније дружили се са посетиоцима, делили аутограме, дресове са потписима свих играча, али и улазнице за ревијални меч који ће се одиграти у петак и на којем ће и званично пехар бити предат Новосађанима.

-Велико нам је задовољство што смо гости на штанду једног од највећих спонзора  нашег клуба-Јавног предузећа „Србијагас“, али смо срећни и због тога што имамо прилику да се представимо на највећој сајамској приредби у региону, чуло се од председника клуба Милана Ђукића.Он је посебно истакао да је посета Сајму прилика да се рукометаши захвале нашој компанији што је била уз клуб и у овој шампионској години, али и што га је  подржавала пре две године када је освојен Куп Србије.
-И не само то. Србијагас је био уз наш клуб када смо  2007. године  били пред   испадањем из елитног такмичења и када је ново руководство преузело вођење клуба.Наше мисли сада су усмерене ка европским такмичењима, а надам се да ћемо у наредним годинама на Сајму прослављати и европске трофеје, истакао је Ђукић.
Капитен рукометаша Војводине Стеван Попов рекао је да му је изузетно драго што  титулу може да прослави и са посетиоцима Сајма.
- Захвални смо Србијагасу због дугогодишње помоћи коју нам пружа и верујем да смо нашим овогодишњим успехом оправдали очекивања.Надам се да ћемо и у европском такмичењу имати запажене резултате, истакао је Попов.
Овом приликом речено је и то да је Србијагас поносан што је као компанија, заједно с рукометашима, прославили њихов велик успех баш на Новосадском сајму. Као друштвено одговорно предузеће, Србијагас ће наставити и у наредном периоду да подржава све сфере друштвеног живота у складу са својим могућностима и да по  традицији наступа на Новосадском сајму са изузетно атрактивним штандом.
Рукометаши и руководство РК „Војводине“ позвали су све љубитеље спорта у Новом Саду да у петак од 19,30 сати дођу у Спортски центар на Сланој бари и присуствују ревијалној утакмици на којој ће им званично бити уручен шампионски пехар.