A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast
Print

Србијагас > Прес центар > Вест

Вести

13.03.2013 | Нови Сад

„Србијагас“ и „Гас РЕС“ заједно на пројекту „Јужни ток“

У Новом Саду је данас одржан састанак представника Јавног предузећа „Србијагас“ и предузећа „Гас РЕС“ из Бањалуке. Том ...

У Новом Саду је данас одржан састанак представника Јавног предузећа „Србијагас“ и предузећа „Гас РЕС“ из Бањалуке. Том приликом разговарало се о активностима на реализацији изградње деонице гасовода „Јужни ток“ кроз Републику Српску. Теме састанка биле су припрема и израда неопходне документације и стручна подршка коју ће ЈП „Србијагас“ пружити предузећу које је у Републици Српској задужено за изградњу крака гасовода „Јужни ток“.

Стране су се договориле да ће стручњаци „Србијагаса“ и „Гас РЕС“-а заједно учествовати у изради комплетне документације неопходне за изградњу „Јужног  тока“. Извршни директор за инвестиције ЈП „Србијагас“ Јовица Будимир изјавио је да ће „Србијагас“ пружити максималну подршку и помоћ колегама из Републике Српске у припреми документације, док је в.д. директора предузећа „Гас РЕС“ Слободан Пухалац истакао да је за њих сарадња са „Србијагасом“ веома значајна и да је пред њима  велики посао да сустигну све оно што је „Србијагас“ у претходне четири године урадио на плану припрема за изградњу гасовода „Јужни ток“.  

 
Нови Сад, 13.03.2013. године                                 Служба за односе с јавношћу и маркетинг
 
 
Телефони: 011/262 3827
                      021/442 578
       е-mail: prmarketing@srbijagas.com