A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast
Print

Србијагас > Прес центар > Вест

Вести

24.09.2014 |

Менаџмент Србијагаса дао крв

Саопштење ЈП "Србијагас"

Генерални директор ЈП „Србијагас“ Душан Бајатовић и чланови менаџмента националне гасне компаније дали су данас крв у Заводу за трансфузију крви у Новом Саду. Будући да је добровољно давалаштво доказ хуманог и социјално одговорног понашања како појединца, тако и компаније која брине о друштвеној заједници, пословодство је одлучило да се одазове позиву Актива давалаца крви Србијагаса, који годинама уназад, свака три месеца, организује овакве акције. Међу члановима менаџмента који су учествовали у овој хуманој акцији били су извршни директор за инвестиције Јовица Будимир, помоћник генералног директора Милан Здравковић, директор правног сектора Милан Ђукић и њихови сарадници.
Председник Актива добровољних давалаца крви у Новом Саду Милан Лакић изјавио је тим поводом да компанија Србијагас има око 300 добровољних давалаца, који редовно дају крв. Он истиче да предузеће, за традицију организованог давалаштва, већ четврту годину за редом, добија признање Црвеног крста Србије - „Најхуманија средина“. Запослени Србијагаса, чланови Актива добровољних давалаца крви, у оквиру треће овогодишње акције, сутра ће организовано дати крв у Новом Саду.
Заједно са менаџментом Србијагаса данашњој акцији у Заводу за трансфузију, одазвали су се и председник Рукометног клуба Војводина Дарко Јевтић и Стеван Попов, капитен тог клуба.

Нови Сад, 24.09.2014. године                               Служба за односе с јавношћу и маркетинг