A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast
Print

Србијагас > Прес центар > Вест

Вести

26.12.2014 |

Надзорни одбор Србијагаса о мерама штедње у предузећу

Саопштење

          У среду, 24. децембра 2014. године у Београду  је одржана последња овогодишња седница Надзорног одбора ЈП „Србијагас“ у текућем сазиву, којом је председавао Миливоје Милетић, председник Надзорног одбора. Чланови Надзорног одбора, по усвојеном дневном реду, разматрали су теме везане за пословање предузећа, а, између осталог, усвојили су Правилник о рачуноводству и рачуноводственим политикама ЈП “Србијагас” Нови Сад као и Одлуку о изменама Правила о раду транспортног система природног гаса ЈП “Србијагас” Нови Сад.
          На седници је констатовано да се ове године, Одлуком Генералног директора, а у складу са препорукама које је донела Влада Републике Србије, у ЈП  „Србијагас“ примењују све мере штедње у вези са новогодишњом репрезентацијом, рекламом и пропагандом, честиткама и поклонима за пословне партнере, сараднике. Надзорни одбор ЈП “Србијагас” препоручио је Синдикату да усклади своје активности са Одлуком генералног директора.
          Надзорни одбор је констатовао да су средства за те намене ове године не само сведена на минимум, већ да буџет за то, како је истакнуто, уопште не постоји, што је урађено сходно донетим одлукама и принципу рационализације свих трошкова пословања.
         Констатовано је такође да се у раду поштују дефинисане одредбе Колективног уговора, као и да се пословање по питању других активности компаније одвија у складу са Програмом пословања на који сагласност даје Влада Републике Србије.

 Београд, 26. децембра 2014. године           Служба за односе с јавношћу и маркетинг