A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast

Србијагас > Прес центар > Вест

Вести

29.01.2016 |

Надзорни одбор усвојио Програм пословања за 2016.

Саопштење ЈП "Србијагас"

Надзорни одбор Јавног предузећа „Србијагас“ усвојио је данас Програм пословања предузећа за 2016. годину, који ће бити достављен Влади Републике Србије на сагласност. Тим документом предвиђа се наставак позитивних кретања у пословању националне гасне компаније из 2015. године. Пројектован је пословни добитак, укључујући активности на повећању степена наплате потраживања и повећање укупно планираних количина које ће бити транспортоване кроз транспортни систем ЈП „Србијагас“.

Чланови Надзорног одбора усвојили су на овој седници одржаној у згради Србијагаса у Београду, и низ извештаја о пословању и других докумената, међу којима и Извештај Централне пописне комисије за попис имовине и обавеза предузећа са стањем на дан 31.12.2015. године, затим Стратешки план интерне ревизије до 2018. године, као и Актуарски извештај за 2015. годину.

Седницом Надзорног одбора је председавао председник НО у оставци Миливоје Милетић, а у њеном раду је учествовао генерални директор Душан Бајатовић са члановима менаџмента.


Београд, 29.01.2016. године                            Служба за односе с јавношћу и маркетинг