A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast

Србијагас > Прес центар > Вест

Вести

10.03.2016 |

Србијагас од данас на манифестацији “Дани енергетике и инвестиција”

Сутра Регионална конференција "Енергетске перспективе и изазови"

Јавно предузеће “Србијагас” од данас учествује на сајамској манифестацији “Међународни дани енергетике и инвестиција”, која се до сутра одржава у Конгресном центру Новосадског сајма. Национална гасна компанија представиће на овом сајму своје пословне резултате и актуелна кретања, а сви посетиоци, као и учесници сајма моћи ће на штанду Србијагаса, који се налази у централном делу изложбеног простора, да се упознају са свим новинама у пословању и организацији предузећа, као и предностима и карактеристикама природног гаса, као еколошки и економски изузетно повољног енергента.

Представници Србијагаса учествоваће сутра на Регионалној конференцији “Енергетске перспективе и изазови”, у оквиру које ће генерални директор Душан Бајатовић изнети Студију случаја – Србијагас, а предвиђено је учешће наших стручњака и у панел дискусији под називом: Гасна слагалица, Југ, Турска, Бугарска, Крк…

Међународне дане енергетике, које и ове године организују Покрајински секретаријат за енергетику и минералне сировине, Централно европски форум за развој (ЦЕДЕФ) и Новосадски сајам, а овог пута и нови партнер у овом послу – компанија Цолор пресс група, свечано је отворио ресорни покрајински секретар Ненад Станковић, а присутнима су се на отварању обратили и директор Новосадског сајма Слободан Цветковић, председница ЦЕДЕФ-а Ана Бован и председник Цолор пресс групе Роберт Чобан. Они су, након  свечаног отварања, обишли излагаче, а задржали су се на штанду ЈП "Србијагас", где је са њима разговарала заменица генералног директора Блаженка Мандић.

Иначе, међународни дани енергетике и инвестиција, који се и ове године одржавају уз партнерство Града Новог Сада, до сада су били у јесењем термину, али су због 5. марта - Међународног дана енергетске ефикасности, премештени у пролећни термин, у коме ће се и убудуће одржавати.


Нови Сад, 10.03.2016. године                               Служба за односе с јавношћу и маркетинг