A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast

Србијагас > Прес центар > Вест

Вести

31.05.2016 |

Директор Србијагаса примио носиоце четврте узастопне шампионске титуле РК Војводина

Саопштење ЈП "Србијагас"

           У част нове шампионске титуле, четврте узастопне, играче и руководство Рукометног клуба „Војводина“ примио је данас генерални директор ЈП „Србијагас“ Душан Бајатовић. Честитајући рукометашима на изузетном успеху, он им је пожелео добре резултате и освајање Купа Србије, као и успех на међународним такмичењима.
           -Све честитке на оствареним резултатима у овој сезони. Показали сте и ове године да сте неприкосновени у домаћем шампионату. Ваш рад, велика одговорност и посвећеност дали су жељене резултате. Надам се да ћете са оваквим успехом наставити и убудуће, поручио је спортистима Душан Бајатовић.
           Председник РК Војводина Милан Ђукић захвалио је свима који су подржали и помогли да ова екипа поново постигне овако добре резултате.
           -Велика је част бити на челу клуба који је четврту годину за редом Првак државе. То је историјски успех. У наредном периоду очекује нас Лига шампиона, Сеха лига и стварање тима за следећу сезону. Очекују нас велики изазови али као и до сада оправдаћемо поверење, изјавио је Ђукић, који је поред велике захвалности ЈП „Србијагас“, истакао и подршку Града Новог Сада, предузећа НС Семе, NAAI, Бобар Бешка, Aqua Premier и Универекспорт.
           У знак захвалности за подршку великом пријатељу клуба, познати руски рукометаш, а од прошле године омиљени леви бек Војводине, Алексеј Растворцев уручио је директору Србијагаса медаљу и мајицу са његовим именом. Заједно са играчима, на пријему у Кабинету генералног директора били су данас и директор РК „Војводина“ Дарко Јевтић и тренер Божо Рудић.
           Иначе, рукометаше Војводине примио је данас и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, који је том приликом истакао да је њихов успех резултат пожртвованости, као и да се РК „Војводина“ може честитати на доброј организацији, систематичности и доследности које испољава већ десетак година, захваливши уједно што су управо они утемељили Нови Сад као бастион рукомета.

Нови Сад, 31. маја 2016. године                         Служба за односе с јавношћу и маркетинг