A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast
Print

Srbijagas > O preduzeću > Organizaciona struktura > Mr Milan Đukić izvršni direktor za pravne, kadrovske i opšte poslove

Mr Milan Đukić izvršni direktor za pravne, kadrovske i opšte poslove

Mr Milan Đukić je rođen u Novom Sadu 1974. godine. Po struci Magistar pravnih nauka. 2000. godine zapošljava se u “Naftnoj industriji Srbije, Nis-Gas-u”, odakle 2005. prelazi u JP “SRBIJAGAS” gde radi i danas najpre na mestu Direktora sektora pravnih I kadrovskih poslova, a od januara 2015. na mestu Izvršnog direktora funkcije za pravne, kadrovske i opšte poslove. Član je Radne grupe za Restrukturiranje JP "Srbijagas". Osnovne studije je završio na Univerzitetu u Novom Sadu na Pravnom fakultetu, a 2005. godine završio je Specijalističke studije "Pravo Energetike" na Pravnom Fakultetu u Beogradu, 2011. godine je položio Pravosudni ispit, a 2014. godine magistrirao sa tezom "Ugovor o prodaji prirodnog gasa". U svom dosadašnjem radnom iskustvu bio je angažovan kao član Komisije na međunarodnom tenderu za izbor izvođača radova celokupnog projekta “South Stream” u Srbiji, zatim kao član Radne grupe za realizaciju projekta “South Stream Serbia”, član Mešovite radne grupe Republike Srbije i Republike Srpske za izgradnju kraka Južnog toka ka Republici Srpskoj i kroz RS. U profesionalnoj karijeri bio Predsednik Upravnog odbora “Agroživ a.d.” iz Žitišta, predsednik Nadzornog odbora “Institut KVB” Sremska Kamenica, kao i član UO "Srpske fabrike stakle". Trenutno je predsednik NO "Specijalna luka Pančevo" i član NO "MSK" iz Kikinde.

Kao bivši aktivni sportista, od 2005. godine predsednik je amaterskog sportskog kluba zaposlenih SK "Srbijagas".

Od 2007. godine predsednik je Rukometnog kluba “Vojvodina” koji je u tom period ostvario niz zapaženih rezultata u Srbiji, Regionalnoj SEHA GAZPROM ligi i evropskim EHF takmičenjima, uključujući i 15 domaćih trofeja, kao i četiri vezane titule državnog prvaka Super lige Srbije 2013, 2014, 2015, 2016. godine.

Sa RK “Vojvodina” dobio je Novembarsku povelju Grada Novog Sada i priznanje “Hello Awards 2014”, kao i prestižnu "Spartakovu nagradu" za 2015. godinu.

Govori engleski jezik.

Oženjen i ima dvoje dece.