A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast
Print

Srbijagas > Press Centar > Vest

Vesti

05.06.2017 |

Peti u nizu šampionski pehar, rukometaši “Vojvodine” kod generalnog direktora Srbijagasa Dušana Bajatovića

Šampioni u Srbijagasu

            Šampione Srbije u rukometu, igrače, stručni štab i Upravu Rukometnog kluba “Vojvodina” primio je danas generalni direktor Javnog preduzeća “Srbijagas” Dušan Bajatović.
            Šampionski niz povećan je na pet, što je jedinstven uspeh, rečeno je ovom prilikom. Direktor Srbijagasa čestitao je rukometašima na izuzetnom rezultatu i poželeo im još mnogo trofeja kako u domaćim, tako i u međunarodnim takmičenjima.
            - Srbijagas je bio i ostaće uz vas kao podrška i podstrek za nove uspehe. Vi ste to zaslužili, jer ste u ovaj trofej uložili mnogo truda, rada, posvećenosti i odgovornosti. Samo tako nastavite, a mi ćemo biti tu da pomognemo koliko možemo, poručio je gostima Dušan Bajatović.
            Upravo za veliku pomoć i podršku Klubu, u ime svih igrača i Uprave, zahvalio je predsednik Rukometnog kluba “Vojvodina” mr Milan Đukić.
            - Naši rukometaši prošlog vikenda podigli su trofej za najbolji tim u Superligi Srbije u
sezoni 2016/17. Na taj način, odbranjena je titula, peta u nizu, a šesta ukupno, ali i nastavljena dominacija u srpskom rukometu. Želimo ovom prilikom da se zahvalimo Vama i preduzeću “Srbijagas” što nas podržavate sve ove godine, rekao je Đukić.
            Prijemu u Kabinetu generalnog direktora, pored igrača, prisustvovali su i član Upravnog odbora RK “Vojvodina” i izvršni direktor za investicije JP “Srbijagas” Jovica Budimir, kao i direktor i šef Stručnog štaba novosadskog kluba Darko Jevtić i Božo Rudić.

Novi Sad, 05. jun 2017. godine                                     Služba za odnose s javnošću i marketing