A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast
Print

Srbijagas > Press Centar > Vest

Vesti

22.12.2017 |

Nadzorni odbor JP „Srbijagas“ usvojio Predlog Programa poslovanja kompanije za 2018.

Saopštenje JP "Srbijagas", Novi Sad

              U Beogradu je 22.12.2017. godine održana sednica Nadzornog odbora Javnog preduzeća „Srbijagas“, kojoj je predsedavao predsednik Nadzornog odbora prof. dr Muamer Redžović. Sednici su pored članova NO, prisustvovali zamenica generalnog direktora Blaženka Mandić i članovi poslovodstva.
              Nadzorni odbor je tom prilikom usvojio Predlog Programa poslovanja JP „Srbijagas“ za 2018. godinu.
              Predlog Programa poslovanja rađen je po metodologiji i smernicama Vlade Republike Srbije i nadležnih ministarstava, a u organizaciji koja je usaglašena sa Vladom Republike Srbije i nadležnim ministarstvima.
              Kapaciteti kojima će JP „Srbijagas“ raditi u nabavci i prodaji prirodnog gasa od svojih dobavljača za svoje kupce, u 2018. godini obezbediće sigurnost i stoprocentno snabdevanje.
               Predlog Programa poslovanja za 2018. godinu je realan i tretira se kao razvojni, jer će biti sprovedene investicione aktivnosti na nekoliko projekata, koje će garantovati i omogućiti redovno i sigurno snabdevanje svih potrošača prirodnog gasa.
              U 2018. godini planiran je uspešan rad kompanije i sa stanovišta ostvarenog poslovnog dobitka i neto dobiti, koji će biti na nivou 2017. godine.Beograd, 22. decembra 2017. godine                        Služba za odnose s javnošću i marketing