A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast
Print

Srbijagas > Press Centar > Vest

Vesti

13.05.2013 | Novi Sad

Rukometni šampioni Srbije kod direktora Srbijagasa

Generalni direktor JP „Srbijagas“ Dušan Bajatović primio je danas igrače i članove uprave Rukometnog kluba „Vojvodina“, osvajače Superlige Srbije. Tom prilikom direktor Srbijagasa čestitao je ...

Generalni direktor JP „Srbijagas“ Dušan Bajatović primio je danas igrače i članove uprave Rukometnog kluba „Vojvodina“, osvajače Superlige Srbije. Tom prilikom direktor Srbijagasa čestitao je rukometašima na osvojenom prvom mestu u domaćem prvenstvu i poželeo da, nakon odigranog završnog turnira Kupa Srbije, osvoje duplu krunu u ovoj sezoni. Kapiten „Vojvodine“ Stevan Popov predao je direktoru Bajatoviću zastavicu i dres kluba i, zajedno sa predsednikom Uprave Milanom Đukićem, zahvalio na podršci i pomoći koju Srbijagas pruža ovom sportskom klubu.

 
- Izuzetno mi je drago što ste osvojili prvo mesto Prvenstva Srbije i zbog toga želim da vam čestitam. Ostaje da i mi ispunimo javno dato obećanje da ćemo, ukoliko prodjete kvalifikacije i udjete u Ligu šampiona , finansijski pomoći. Vi igrajte, a mi ćemo se potruditi da vam pomognemo, rekao je Bajatović.