A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast
Print

Srbijagas > Press Centar > Vest

Vesti

13.03.2013 | Novi Sad

„Srbijagas“ i „Gas RES“ zajedno na projektu "Južni tok“

U Novom Sadu je danas održan sastanak predstavnika Javnog preduzeća „Srbijagas“ i preduzeća „Gas RES“ iz Banjaluke. Tom prilikom razgovaralo se o aktivnostima na realizaciji izgradnje deonice gasovoda „Južni ...

U Novom Sadu je danas održan sastanak predstavnika Javnog preduzeća „Srbijagas“ i preduzeća „Gas RES“ iz Banjaluke. Tom prilikom razgovaralo se o aktivnostima na realizaciji izgradnje deonice gasovoda „Južni tok“ kroz Republiku Srpsku. Teme sastanka bile su priprema i izrada neophodne dokumentacije i stručna podrška koju će JP „Srbijagas“ pružiti preduzeću koje je u Republici Srpskoj zaduženo za izgradnju kraka gasovoda „Južni tok“.

Strane su se dogovorile da će stručnjaci „Srbijagasa“ i „Gas RES“-a zajedno učestvovati u izradi kompletne dokumentacije neophodne za izgradnju „Južnog  toka“. Izvršni direktor za investicije JP „Srbijagas“ Jovica Budimir izjavio je da će „Srbijagas“ pružiti maksimalnu podršku i pomoć kolegama iz Republike Srpske u pripremi dokumentacije, dok je v.d. direktora preduzeća „Gas RES“ Slobodan Puhalac istakao da je za njih saradnja sa „Srbijagasom“ veoma značajna i da je pred njima  veliki posao da sustignu sve ono što je „Srbijagas“ u prethodne četiri godine uradio na planu priprema za izgradnju gasovoda „Južni tok“.  

 
Novi Sad, 13.03.2013. godine                        Služba za odnose s javnošću i marketing
 
 
Telefoni: 011/262 3827
                      021/442 578
       e-mail: prmarketing@srbijagas.com