A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast
Print

Srbijagas > Press Centar > Vest

Vesti

10.06.2015 |

Višestruki šampioni u Srbijagasu

RK Vojvodina kod Dušana Bajatovića

           Generalni direktor JP „Srbijagas“ Dušan Bajatović primio je u svom kabinetu u Novom Sadu igrače i rukovodstvo Rukometnog kluba „Vojvodina“, koji je ove godine osvojio čak četiri trofeja. Direktor Srbijagasa čestitao je rukometašima na fantastičnom uspehu i poželeo im dobre rezultate i na međunarodnim takmičenjima.
          -Čestitam vam na izvanrednim rezultatima. Vi svoje pokazujete na terenu, svojim radom i rezultatima, koji su poslednjih godina, a naročito ove sezone, izuzetni. Sa ovog mesta ja mogu samo da vam obećam da će Srbijagas i dalje pomagati i podržavati vaš klub, koliko god to bude mogao, jer vi to zaslužujete, rekao je ovom prilikom Dušan Bajatović.
           Ističući da su i igrači i rukovodstvo ove godine uložili ogroman trud i napor kako bi klub u jednoj sezoni objedinio Superkup u Aranđelovcu, zatim Svesrpski kup u Republici Srpskoj, ali i odbranio titulu državnog prvaka i, kao krunu uspeha, osvojio i Kup Srbije, predsednik RK „Vojvodina“ Milan Đukić zahvalio je na podršci svima koji su verovali u ovu ekipu, a naročito preduzeću Srbijagas.
           -Već osam godina Srbijagas stoji iza RK „Vojvodina“. Za to vreme nisu samo
rezultati merilo uspeha, već prvenstveno činjenica da je izgrađen klub u pravom smislu te reči, gde su jasno podeljeni zadaci i odgovornosti, istakao je Đukić.
           Inače, rukometaši Vojvodine ove godine su, treći put zaredom, prvaci države, a ukupno su do sada četiri puta osvojili šampionski pehar.

Novi Sad, 10.06.2015. godine                                       Služba za odnose s javnošću i marketing