A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast

Srbijagas > Press Centar > Vest

Vesti

29.01.2016 |

Nadzorni odbor usvojio Program poslovanja za 2016.

Saopštenje JP "Srbijagas"

Nadzorni odbor Javnog preduzeća „Srbijagas“ usvojio je danas Program poslovanja preduzeća za 2016. godinu, koji će biti dostavljen Vladi Republike Srbije na saglasnost. Tim dokumentom predviđa se nastavak pozitivnih kretanja u poslovanju nacionalne gasne kompanije iz 2015. godine. Projektovan je poslovni dobitak, uključujući aktivnosti na povećanju stepena naplate potraživanja i povećanje ukupno planiranih količina koje će biti transportovane kroz transportni sistem JP „Srbijagas“.

Članovi Nadzornog odbora usvojili su na ovoj sednici održanoj u zgradi Srbijagasa u Beogradu, i niz izveštaja o poslovanju i drugih dokumenata, među kojima i Izveštaj Centralne popisne komisije za popis imovine i obaveza preduzeća sa stanjem na dan 31.12.2015. godine, zatim Strateški plan interne revizije do 2018. godine, kao i Aktuarski izveštaj za 2015. godinu.

Sednicom Nadzornog odbora je predsedavao predsednik NO u ostavci Milivoje Miletić, a u njenom radu je učestvovao generalni direktor Dušan Bajatović sa članovima menadžmenta.Beograd, 29.01.2016. godine                                  Služba za odnose s javnošću i marketing