ЋИРИЛИЦА / ЛАТИНИЦА / ЕНГЛЕСКИ / РУСКИ

У четвртак, због радова, без испоруке гаса домаћинства у Банатском Двору

ЈП „Србијагас“, Нови Сад обавештава купце природног гаса у насељеном месту Банатски Двор, да ће због извођења радова на гасним објектима Радне јединице „Транспорт“ Зрењанин, доћи до краткотрајног поремећаја у испоруци природног гаса у четвртак, 16. априла у периоду од 08:00 до 16:00 часова.

Краткорочни прекид у испоруци гаса осетиће потрошач који се тим енергентом снабдева са Главне мерно регулационе станице ГМРС „Банатски Двор – Широка потрошња“, а то је:
• Оператор дистрибутивног система ОДС ЈП „Србијагас“ (ШП Банатски Двор)

Дакле, услед прекида, без испоруке природног гаса на излазима са Транспортног система остаће потрошач „Широка потрошња Банатски Двор“.

Оператор транспортног система ОТС је о новонасталој ситуацији у вези са прекидом испоруке природног гаса обавестио кориснике транспортног система који ће услед поремећаја остати без испоруке природног гаса.

Очекивани завршетак радова и престанак краткорочног прекида у испоруци гаса је у четвртак, 16.04.2020. године око 16:00 часова, након чега ће Оператор транспортног система отпочети са нормалном испоруком природног гаса корисницима.

Молимо потрошаче у Банатском Двору да имају разумевања за наведене радове.

Нови Сад, 15. април 2020. године                                 Служба за односе с јавношћу и маркетинг

Ostaли радови
Кол центар 0800 021 020
Позиви на овај број су бесплатни
2020-04-15T06:41:42+00:00