ЋИРИЛИЦА / ЛАТИНИЦА / ЕНГЛЕСКИ / РУСКИ

Надзорни одбор Србијагаса одржао седницу у Великој Плани у објекту Компресорске станице на траси магистралног гасовода од бугарске до мађарске границе

Надзорни одбор Јавног предузећа „СРБИЈАГАС“ усвојио је на данашњој седници Финансијске извештаје предузећа, односно Биланс стања и Биланс успеха, за период 01.01-31.12.2020. године по делатностима, који су још једном показали да је национална гасна компанија прошлу пословну годину завршила успешно, са нето добити, и тиме наставила тренд позитивног пословања који остварује шесту годину за редом.

Седница, којој је председавао проф. др Муамер Реџовић, председник НО, а којој су, поред чланова Надзорног одбора, присуствовали генерални директор ЈП „Србијагас“ Душан Бајатовић са заменицом и извршним директорима предузећа, одржана је у Великој Плани, у објекту једине компресорске станице на траси магистралног гасовода од границе са Бугарском до границе са Мађарском и другим суседним земљама, тзв. „Балканског тока“, и то уз поштовање свих епидемиолошких мера које су на снази.

Чланови Надзорног одбора, заједно са менаџментом Србијагаса, по завршетку седнице, обишли су овај значајан објекат на траси новог гасовода и упознали се са степеном завршености и квалитетом извршених радова, који се, како је истакнуто, реализују планираном динамиком.

Велика Плана, 18. март 2021. године                       Служба за односе с јавношћу и маркетинг

Ostale vesti
2021-03-26T14:00:18+01:00
Go to Top