ЋИРИЛИЦА / ЛАТИНИЦА / ЕНГЛЕСКИ / РУСКИ

У среду радови у Елемиру и Меленцима

ЈП „СРБИЈАГАС“, Нови Сад обавештава купце природног гаса у насељеним местима ЕЛЕМИР и МЕЛЕНЦИ, да ће због неопходних радова на дистрибутивној гасној мрежи, доћи до краткотрајног поремећаја у испоруци природног гаса у СРЕДУ, 13. октобра 2021. године, и то потрошачима који се природним гасом снабдевају са Места испоруке Широка потрошња “ЕЛЕМИР”  у периоду од 09:00 до 13:00 часова, као и потрошачима који се тим енергентом снабдевају са Места испоруке Широка потрошња “МЕЛЕНЦИ”, истог дана у периоду од 13:00 до 16:00 часова.

ЈП Србијагас-ОДС (Оператор дистрибутивног система) је о новонасталој ситуацији у вези са прекидом испоруке природног гаса обавестио кориснике дистрибутивног система који ће услед поремећаја остати без испоруке природног гаса.

По завршетку радова, а очекује се да ће они бити урађени у најкраћем могућем року, ЈП „СРБИЈАГАС“ ће отпочети са редовном испоруком гаса.

Молимо потрошаче у Елемиру и Меленцима, да имају разумевања за наведене радове.

Нови Сад, 12. октобра 2021. године                                                 Служба за односе с јавношћу и маркетинг

Ostaли радови
2021-10-12T09:21:41+02:00
Go to Top