ЋИРИЛИЦА / ЛАТИНИЦА / ЕНГЛЕСКИ / РУСКИ

Oштећење гасовода између Врбаса и Куцуре, без испоруке гаса до 22h Врбас, Кула, Црвенка, Оџаци, Сомбор, Апатин...

Предузеће “ТРАНСПОРТГАС СРБИЈА”, Нови Сад обавештава купце природног гаса у општинама и градовима Врбас, Кула, Оџаци, Апатин и Сомбор, да је због хаваријског оштећења гасовода високог притиска РГ 01-15 између Врбаса и Куцуре,  које је изазвало треће лице, на подручју ових локалних самоуправа дошло до краткотрајног поремећаја у испоруци природног гаса данас, у уторак, 09.05.2023. године,  и то за потрошаче који се природним гасом снабдевају са следећих Главних мерно регулационих станица: ГМРС Бачко Добро Поље, ГМРС Врбас, ГМРС Кула, ГМРС Оџаци, ГМРС Руски Крстур, ГМРС Црвенка, ГМРС Сивац, ГМРС Апатин, ГМРС Кљајићево и ГМРС Сомбор.

Оператор транспортног система је о новонасталој ситуацији у вези са прекидом испоруке природног гаса, обавестио кориснике дистрибутивног система, који су услед поремећаја остали без испоруке природног гаса, а то су:

  • ОДС ЈП “Србијагас”, Нови Сад
  • “СОМБОР ГАС” ДОО Сомбор
  •  “ВРБАС ГАС” ДОО Врбас

Екипе “Транспортгас Србија” и “Србијагаса” су на терену, а Оператор транспортног система обавештава да ће радови на санацији гасовода РГ-04-15, као и пуштање природног гаса ка потрошачима, бити завршени у среду, 10.05.2023. године око 22.00 часа.

Молимо потрошаче у Бачком Добром Пољу, Врбасу, Кули, Оџацима, Руском Крстуру, Црвенки, Сивцу, Апатину, Кљајићеву и Сомбору, да имају разумевања за наведене радове.

Нови Сад, 10. маја 2023. године                                                                                Служба за односе с јавношћу и маркетинг

Ostaли радови
Load More Posts
2023-05-11T08:37:18+02:00
Go to Top