ЋИРИЛИЦА / ЛАТИНИЦА / ЕНГЛЕСКИ / РУСКИ

У Београду, на Савском венцу, Топчидеру, Дедињу и Сењаку, потрошачи без испоруке гаса до 19 часова због оштећења гасовода од стране трећег лица

ЈП „СРБИЈАГАС“, Нови Сад обавештава купце природног гаса у ГРАДУ БЕОГРАДУ, и то на САВСКОМ ВЕНЦУ, ДЕДИЊУ, ТОПЧИДЕРУ и СЕЊАКУ,да је због оштећења на градској гасној мрежи у том делу града, до којег је дошло од стране трећег лица,  дошло до краткотрајног поремећаја у испоруци природног гаса данас, у четвртак, 21.09.2023. године, у послеподневним сатима.

Екипе ЈП „Србијагас“ одмах су изашле на терен, а како се очекује радови би требало да буду завршени најкасније данас до 19 часова.

ЈП Србијагас-ОДС (Оператор дистрибутивног система) је о новонасталој ситуацији у вези са прекидом испоруке природног гаса, обавестио кориснике дистрибутивног система, који су услед поремећаја остали без испоруке природног гаса.

По завршетку радова, а очекује се да ће то бити у најкраћем могућем року, данас до 19 часова, ЈП „СРБИЈАГАС“ ће отпочети са редовном испоруком гаса.

Молимо потрошаче у овом делу ГРАДА БЕОГРАДА да имају разумевања за наведене радове.

Нови Сад, 21. септембра 2023. године                     Служба за односе с јавношћу и маркетинг

Ostaли радови
2023-09-21T16:33:39+02:00
Go to Top