ЋИРИЛИЦА / ЛАТИНИЦА / ЕНГЛЕСКИ / РУСКИ

Вечерас завршени радови на санацији оштећења гасовода у Београду, настављена редовна испорука гаса

ЈП „Србијагас“ обавештава потрошаче у делу Града Београда, насељима Медаковић, Миријево и Карабурма, да су вечерас завршени радови на санацији оштећења на Градској дистрибутивној гасоводној мрежи на Коњарнику.

По завршетку радова, настављена је редовна испорука природног гаса за све потрошаче у наведеним деловима Града.

Подсећамо потрошаче да је, након поновног пуштања гаса у мрежу, потребно да, уколико могу, сами деблокирају регулаторе на кућним мерно регулационим сетовима.

Београд, 12. јуна 2024. године                             Служба за односе с јавношћу и маркетинг

Саопштење од 11. јуна 2024. године

ЈП „Србијагас“, Нови Сад обавештава купце природног гаса у Београду, у деловима града Медаковић, Миријево и Карабурма, да је због оштећења Градске дистрибутивне гасне мреже средњег притиска на Коњарнику од стране трећег лица, дошло до краткотрајног поремећаја у испоруци природног гаса данас, 11.06.2024. године око 15,30 часова.

Без редовне испоруке природног гаса остало је око 5.000 потрошача у старом делу града Београда, и то у следећим насељима:

ШИРОКА ПОТРОШЊА „МЕДАКОВИЋ“
– ШИРОКА ПОТРОШЊА „МИРИЈЕВО“ и
– ШИРОКА ПОТРОШЊА „КАРАБУРМА“

Екипе ЈП „Србијагас“ одмах су изашле на терен и санација оштећења је у току. О термину завршетка радова потрошачи ће бити накнадно обавештени.

ЈП „Србијагас“ – Оператор дистрибутивног система (ОДС) је о новонасталој ситуацији у вези са прекидом испоруке природног гаса обавестио кориснике дистрибутивног система који ће услед поремећаја остати без испоруке природног гаса.

По завршетку радова ЈП „Србијагас“ ће отпочети са редовном испоруком гаса.

Молимо потрошаче у овом делу града Београда, да имају разумевања за наведене радове.

Нови Сад, 11. јуна 2024. године                                                    Служба за односе с јавношћу и маркетинг

Ostaли радови
2024-06-13T08:23:24+02:00
Go to Top