ЋИРИЛИЦА / ЛАТИНИЦА / ЕНГЛЕСКИ / РУСКИ

Чока до недеље а Мокрин до понедељка ујутро без испоруке гаса

Предузеће „Транспортгас Србија“ обавештава купце природног гаса у насељеним местима ЧОКА и МОКРИН, да је због неопходних радова на замени вентила у тим местима, дошло до краткотрајног поремећаја у испоруци природног гаса, у уторак, 25.06.2024. године у 05:00 часова, а завршетак најављених радова и привремена обустава испоруке гаса, на гасоводном објекту ГМРС Чока и ГМРС Мокрин, који је био предвиђен до четвртка, 27.06.2024. године до 05:00 часова, помера се за недељу, 30.06.2024. године за ГМРС ЧОКА, док се за ГМРС МОКРИН помера за понедељак 01.07.2024. године, у јутарњим часовима.

Оператор транспортног система је о новонасталој ситуацији у вези са прекидом испоруке природног гаса обавестио оператора дистрибутивног система:

– ОДС ЈП „Србијагас“, Нови Сад и

–  ЈКП „ЧОКА“, Чока
који ће услед прекида остати без испоруке природног гаса на излазима са Транспортног система:

  • Широка потрошња ШП ЧОКА
  • Широка потрошња ШП МОКРИН

ЈП „Србијагас“ – Оператор дистрибутивног система (ОДС) је о новонасталој ситуацији у вези са прекидом испоруке природног гаса обавестио кориснике дистрибутивног система у Чоки и Мокрину, који ће услед поремећаја остати без испоруке природног гаса.

По завршетку радова ЈП „Србијагас“ ће отпочети са редовном испоруком гаса.

Молимо потрошаче у Чоки и Мокрину, да имају разумевања за наведене радове.

Нови Сад, 28. јуна 2024. године                                                    Служба за односе с јавношћу и маркетинг

Ostaли радови
2024-06-28T14:41:15+02:00
Go to Top