ЋИРИЛИЦА / ЛАТИНИЦА / ЕНГЛЕСКИ / РУСКИ

Директор Србијагаса у разговору са министром Недимовићем и градоначелником Вучевићем на Сајму пољопривреде у Новом Саду

Генерални директор Јавног предузећа “Србијагас” Душан Бајатовић поздравио је данас на 86. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду делегацију у којој су били републички министар пољопривреде Бранислав Недимовић, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић, директор Новосадског сајма Слободан Цветковић, представници амбасада неколико земаља, покрајински и градски функционери и бројни медији. На штанду националне гасне компаније директор је са гостима, након свечаног отварања Пољопривредног сајма, разговарао о снабдевању и тржишту природног гаса, позитивним пословним резултатима, као и о стратешким пројектима у које је укључен ЈП “Србијагас”.
Пре тога, већ традиционално у присуству бројних званица, на свечан начин отворен је Сајам пољопривреде, на коме ове године своје производе и услуге представља 1.518 фирми, институција и организација из земље и иностранства.
Отварајући Сајам, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић рекао је да држава која има снажну пољопривреду, здраву земљу и добре домаћине, не треба да брине за своју будућност. Министар пољопривреде Бранислав Недимовић оценио је, обраћајући се присутнима на отварању сајма, да “Србија нема нафту, море, злато, али има пољопривреду и храну”! Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић рекао је да је пољопривреда најзначајнија развојна полуга српске економије и истакао да су томе допринеле мере републичке и покрајинске владе. Посетиоце и госте на отварању поздравили су и помоћник министра пољопривреде Италије Франко Манцато и амбасадор Туниса Сејф Алах Реџеп, будући да су ове две земље ове године “Земља партнер” и “Земља пријатељ”.
Штанд ЈП “Србијагас”, који су већ првог дана Сајма пољопривреде посетили бројни гости, пословни партнери и сви они који су заинтересовани за прикључење на мрежу природног гаса, налази се одмах на улазу у Хали Мастер Новосадског сајма. Мото, односно слоган под којим се ове године представља државна гасна компанија је “Енергија која нас спаја”!

Нови Сад, 11. мај 2019. године Служба за односе с јавношћу и маркетинг

Ostale vesti
2019-08-26T12:53:31+02:00
Go to Top