ЋИРИЛИЦА / ЛАТИНИЦА / ЕНГЛЕСКИ / РУСКИ

Гасну једначину у Европи, а и у Србији, тешко можете да решите без руског гаса

У Београду је данас одржана седница Савета развојног центра Руског географског друштва у Србији, којој је председавао председник тог савета и генерални директор ЈП „Србијагас“ Душан Бајатовић.

На седници су размотрене и анализиране све активности Руског географског друштва у 2017. и направљен план активности те организације за 2018. годину.

Том приликом председнику Савета развојног центра РГД у Србији Душану Бајатовићу уручена је грамата за његов лични допринос популаризацији Руског географског друштва у Републици Србији коју је потписао председник Руског географског друштва и министар одбране Руске Федерације Сергеј Шојгу.
Ово признање директору Бајатовићу уручио је извршни директор РГД Артјом Манукјан.

Руско географско друштво је непрофитна организација која има око 20.000 чланова у Русији и иностранству, чије регионалне канцеларије су доступне у свим областима Руске Федерације. Члан Друштва може постати искључиво особа са друштвено признатом репутацијом из области културе, образовања, науке, бизниса или политике.

Од 2009. године Руским географским друштвом председава Сергеј Кужегедович Шојгу, а формиран је и Савет покровитеља којим председава председник Русије Владимир Путин.

Ostale vesti
2019-10-13T18:28:49+02:00
Go to Top