ЋИРИЛИЦА / ЛАТИНИЦА / ЕНГЛЕСКИ / РУСКИ

Надзорни одбор Србијагаса похвалио деветомесечне резултате

Надзорни одбор Јавног предузећа „Србијагас“ на данашњој седници одржаној у просторијама компаније у Новом Саду, разматрао је и усвојио неколико извештаја и одлука у вези са пословањем, и то Периодичне финансијске извештаје за период 01.01-30.09.2019. и Извештај о реализацији годишњег Програма пословања предузећа од јануара до септембра ове године.
Јавно предузеће Србијагас, како је речено, пословало је у првих девет месеци ове године уз предузимање и наставак спровођења свих планираних активности, уважавајући релевантне законске прописе и акта, а у сарадњи са оснивачем, Владом Републике Србије и надлежним министарствима.
У извештајима који су данас усвојени наводи се да је настављен тренд позитивног пословања компаније и оснажена финансијска позиција предузећа, као и да су спроведене све активности и мере у циљу обезбеђења сигурног и стабилног снабдевања тржишта природним гасом у предстојећој грејној сезони.
Седници Надзорног одбора председавао је професор доктор Муамер Реџовић, који је овом приликом истакао да су рационалним и домаћинским понашањем предузећа, остварени добри пословни резултати и истакао чињеницу да је предузеће са свим својим капацитетима у овом периоду максимално ангажовано на реализацији инвестиционих пројеката од стратешког значаја, пре свега на изградњи гасовода од бугарске до мађарске границе.
Седници су, у име пословодства компаније, присустововали заменица генералног директора Блаженка Мандић и извршни директори појединих функција.

Нови Сад, 30. октобар 2019. године Служба за односе с јавношћу и маркетинг

Ostale vesti
2019-11-05T21:32:30+01:00
Go to Top