ЋИРИЛИЦА / ЛАТИНИЦА / ЕНГЛЕСКИ / РУСКИ

У среду радови у Сечњу

ЈП „Србијагас“, Нови Сад обавештава купце природног гаса на подручју општине Сечањ, тачније у насељеном месту Неузина, да ће због извођења радова на гасним објектима Радне јединице „Транспорт“ Зрењанин, доћи до краткотрајног поремећаја у испоруци природног гаса у среду, 08. априла у периоду од 08:00 до 18:00 часова.

Краткорочни прекид у испоруци гаса осетиће потрошачи који се тим енергентом снабдевају са Главне мерно регулационе станице ГМРС „Циглана“ Сечањ., а то су:
– Оператор дистрибутивног система ОДС ЈП „Србијагас“, као и потрошач
– „Циглана“ Сечањ (претходни ГИК Банат, односно „Интерградња“).

Услед прекид, без испоруке природног гаса на излазима са Транспортног система остаће потрошач „Широка потрошња Неузина“.

Оператор транспортног система ОТС је о новонасталој ситуацији у вези са прекидом испоруке природног гаса обавестио кориснике транспортног система који ће услед поремећаја остати без испоруке природног гаса.

Очекивани завршетак радова и престанак краткорочног прекида у испоруци гаса је у среду, 08.04.2020. године око 18:00 часова, након чега ће Оператор транспортног система отпочети са нормалном испоруком природног гаса корисницима.

Молимо потрошаче у овом делу општине Сечањ да имају разумевања за наведене радове.

Нови Сад, 07. април 2020. године                              Служба за односе с јавношћу и маркетинг

Ostaли радови
Кол центар 0800 021 020
Позиви на овај број су бесплатни
2020-04-07T06:49:47+00:00