ĆIRILICA / LATINICA / ENGLESKI / RUSKI

U sredu, 09. juna radovi u Novoj Crnji i Vojvoda Stepi

Obaveštavamo kupce na području NOVE CRNJE, da će u SREDU, 09.06.2021. godine, u periodu od 09:30 do 14:00 časova, zbog izvođenja radova na gasnim objektima RJ „Transport“ Kikinda, doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa za potrošače, koji se gasom snabdevaju sa  Glavne merno-regulacione stanice GMRS „NOVA CRNJA“.

Operator transportnog sistema je o ovim radovima obavestio krajnjeg distributera, odnosno Operatora distributivnog sistema, koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa:

  • ODS JP „SRBIJAGAS“ NOVI SAD, kao i krajnjeg kupca
  • FABRIKA ULJA BANAT, NOVA CRNJA

Bez isporuke prirodnog gasa, ostaće potrošači u Aleksandrovu i Novoj Crnji.

Očekivani završetak radova i prestanak kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa je u SREDU, 09.06.2021. godine oko 14:00 časova, nakon čega će OTS Operator transportnog sistema otpočeti sa normalnom isporukom gasa.

Takođe, obaveštavamo kupce na području naseljenog mesta VOJVODA STEPA, da će u SREDU, 09.06.2021. godine, u periodu od 13:00 do 18:00 časova, zbog izvođenja radova na gasnim objektima RJ „Transport“ Kikinda, doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa za potrošače, koji se gasom snabdevaju sa  Glavne merno-regulacione stanice GMRS „VOJVODA STEPA“.

Operator transportnog sistema je o ovim radovima obavestio krajnjeg distributera, odnosno Operatora distributivnog sistema, koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa:

  • ODS JP „SRBIJAGAS“ NOVI SAD

Bez isporuke prirodnog gasa, ostaće potrošači u naseljenom mestu VOJVODA STEPA.

Očekivani završetak radova i prestanak kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa je u SREDU, 09.06.2021. godine oko 18:00 časova, nakon čega će OTS Operator transportnog sistema otpočeti sa normalnom isporukom gasa.

Molimo potrošače u Novoj Crnji, Aleksandrovu i Vojvoda Stepi da imaju razumevanja za navedene radove.

Novi Sad, 04.06.2021. godine                                                     Služba za odnose s javnošću i marketing

Ostali radovi
2021-06-04T14:16:08+02:00
Go to Top