ĆIRILICA / LATINICA / ENGLESKI / RUSKI

Oštećenje gasovoda između Vrbasa i Kucure, bez isporuke gasa do 22h Vrbas, Kula, Crvenka, Odžaci, Sombor, Apatin...

Preduzeće „TRANSPORTGAS SRBIJA“, Novi Sad obaveštava kupce prirodnog gasa u opštinama i gradovima Vrbas, Kula, Odžaci, Apatin i Sombor, da je zbog havarijskog oštećenja gasovoda visokog pritiska RG 01-15 između Vrbasa i Kucure,  koje je izazvalo treće lice, na području ovih lokalnih samouprava došlo do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa danas, u utorak, 09.05.2023. godine,  i to za potrošače koji se prirodnim gasom snabdevaju sa sledećih Glavnih merno regulacionih stanica: GMRS Bačko Dobro Polje, GMRS Vrbas, GMRS Kula, GMRS Odžaci, GMRS Ruski Krstur, GMRS Crvenka, GMRS Sivac, GMRS Apatin, GMRS Kljajićevo i GMRS Sombor.

Operator transportnog sistema je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa, obavestio korisnike distributivnog sistema, koji su usled poremećaja ostali bez isporuke prirodnog gasa, a to su:

  • ODS JP „Srbijagas“, Novi Sad
  • „SOMBOR GAS“ DOO Sombor
  •  „VRBAS GAS“ DOO Vrbas

Ekipe „Transportgas Srbija“ i „Srbijagasa“ su na terenu, a Operator transportnog sistema obaveštava da će radovi na sanaciji gasovoda RG-04-15, kao i puštanje prirodnog gasa ka potrošačima, biti završeni u sredu, 10.05.2023. godine oko 22.00 časa.

Molimo potrošače u Bačkom Dobrom Polju, Vrbasu, Kuli, Odžacima, Ruskom Krsturu, Crvenki, Sivcu, Apatinu, Kljajićevu i Somboru, da imaju razumevanja za navedene radove.

Novi Sad, 10. maja 2023. godine                                                                                Služba za odnose s javnošću i marketing

Ostali radovi
2023-05-11T08:37:18+02:00
Go to Top