ĆIRILICA / LATINICA / ENGLESKI / RUSKI

U Beogradu, na Savskom vencu, Topčideru, Dedinju i Senjaku, potrošači bez isporuke gasa do 19 časova zbog oštećenja gasovoda od strane trećeg lica

JP „SRBIJAGAS“, Novi Sad obaveštava kupce prirodnog gasa u GRADU BEOGRADU, i to na SAVSKOM VENCU, DEDINJU, TOPČIDERU i SENJAKU,da je zbog oštećenja na gradskoj gasnoj mreži u tom delu grada, do kojeg je došlo od strane trećeg lica,  došlo do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa danas, u četvrtak, 21.09.2023. godine, u poslepodnevnim satima.

Ekipe JP „Srbijagas“ odmah su izašle na teren, a kako se očekuje radovi bi trebalo da budu završeni najkasnije danas do 19 časova.

JP Srbijagas-ODS (Operator distributivnog sistema) je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa, obavestio korisnike distributivnog sistema, koji su usled poremećaja ostali bez isporuke prirodnog gasa.

Po završetku radova, a očekuje se da će to biti u najkraćem mogućem roku, danas do 19 časova, JP „SRBIJAGAS“ će otpočeti sa redovnom isporukom gasa.

Molimo potrošače u ovom delu GRADA BEOGRADA da imaju razumevanja za navedene radove.

Novi Sad, 21. septembra 2023. godine                     Služba za odnose s javnošću i marketing

Ostali radovi
2023-09-21T16:33:39+02:00
Go to Top