ĆIRILICA / LATINICA / ENGLESKI / RUSKI

U četvrtak, zbog radova, bez isporuke gasa domaćinstva u Banatskom Dvoru

JP „Srbijagas“, Novi Sad obaveštava kupce prirodnog gasa u naseljenom mestu Banatski Dvor, da će zbog izvođenja radova na gasnim objektima Radne jedinice „Transport“ Zrenjanin, doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa u četvrtak, 16. aprila u periodu od 08:00 do 16:00 časova.

Kratkoročni prekid u isporuci gasa osetiće potrošač koji se tim energentom snabdeva sa Glavne merno regulacione stanice GMRS „Banatski Dvor – Široka potrošnja“, a to je:
• Operator distributivnog sistema ODS JP „Srbijagas“ (ŠP Banatski Dvor)

Dakle, usled prekida, bez isporuke prirodnog gasa na izlazima sa Transportnog sistema ostaće potrošač „Široka potrošnja Banatski Dvor“.

Operator transportnog sistema OTS je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa obavestio korisnike transportnog sistema koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa.

Očekivani završetak radova i prestanak kratkoročnog prekida u isporuci gasa je u četvrtak, 16.04.2020. godine oko 16:00 časova, nakon čega će Operator transportnog sistema otpočeti sa normalnom isporukom prirodnog gasa korisnicima.

Molimo potrošače u Banatskom Dvoru da imaju razumevanja za navedene radove.

Novi Sad, 15. april 2020. godine                                 Služba za odnose s javnošću i marketing

Ostali radovi
2020-04-15T06:41:42+02:00
Go to Top