A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast
Print

Србијагас > Прес центар > Вест

Вести

15.06.2017 |

Надзорни одбор Србијагаса усвојио извештаје независног ревизора за 2016. годину

Саопштење ЈП "Србијагас", Нови Сад

           У Новом Саду је данас одржана седница Надзорног одбора ЈП „Србијагас“, којој је председавао проф. др Муамер Реџовић, председник НО, а поред чланова НО, присуствовали су јој и представници пословодства компаније.
На седници су разматране теме и усвојени извештаји од значаја за пословање компаније.
           Надзорни одбор је, поред осталог, усвојио Извештај независног ревизора о извршеној ревизији финансијских извештаја предузећа „Србијагас“ и извештаје по енергетским делатностима за период 01. јануар – 31. децембар 2016. године, као и Финансијске извештаје ЈП „Србијагас“ и извештаје по енергетским делатностима за прошлу годину након извршене ревизије независног ревизора. У законском року усвојени су и консолидовани финансијски извештаји за 2016. годину и Извештај о пословању предузећа у периоду јануар-март 2017. године.
           На седници је констатовано да је у циљу будућег развоја компаније, неопходно наставити појачане активности за даљи раст наплате текућих потраживања, а овај проценат према последњим расположивим подацима износи 96,7%, али и интензивирати инвестиције и радити на унапређењу рада, праћењем и увођењем савремених технолошких решења у гасном сектору.


Нови Сад, 15.06.2017. године                               Служба за односе с јавношћу и маркетинг