A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast
Print

Србијагас > Прес центар > Вест

Вести

10.06.2015 |

Вишеструки шампиони у Србијагасу

РК Војводина код Душана Бајатовића

           Генерални директор ЈП „Србијагас“ Душан Бајатовић примио је у свом кабинету у Новом Саду играче и руководство Рукометног клуба „Војводина“, који је ове године освојио чак четири трофеја. Директор Србијагаса честитао је рукометашима на фантастичном успеху и пожелео им добре резултате и на међународним такмичењима.
           -Честитам вам на изванредним резултатима. Ви своје показујете на терену, својим радом и резултатима, који су последњих година, а нарочито ове сезоне, изузетни. Са овог места ја могу само да вам обећам да ће Србијагас и даље помагати и подржавати ваш клуб, колико год то буде могао, јер ви то заслужујете, рекао је овом приликом Душан Бајатовић.
           Истичући да су и играчи и руководство ове године уложили огроман труд и напор како би клуб у једној сезони објединио Суперкуп у Аранђеловцу, затим Свесрпски куп у Републици Српској, али и одбранио титулу државног првака и, као круну успеха, освојио и Куп Србије, председник РК „Војводина“ Милан Ђукић захвалио је на подршци свима који су веровали у ову екипу, а нарочито предузећу Србијагас.
           - Већ осам година Србијагас стоји иза РК „Војводина“. За то време нису само
резултати мерило успеха, већ првенствено чињеница да је изграђен клуб у правом смислу те речи, где су јасно подељени задаци и одговорности, истакао је Ђукић.
           Иначе, рукометаши Војводине ове године су, трећи пут заредом, прваци државе, а укупно су до сада четири пута освојили шампионски пехар.

Нови Сад, 10.06.2015. године                              Служба за односе с јавношћу и маркетинг