A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast
Print

Srbijagas > Karijera > Posao u Srbijagasu

Posao u Srbijagasu

Ključ uspeha svake kompanije zavisi ne samo od sposobnosti dobre organizacije, već pre svega od pravih ljudi na pravom mestu. Mi smatramo naše zaposlene svojim najvrednijim resursom.

Obezbeđenje kvaliteta zahteva stalno unapređenje procesa rada, proizvoda i usluga, a to je moguće ostvariti samo punim angažovanjem zaposlenih i razvojem njihovih unutrašnjih potencijala.

Od toga sa kakvim ljudima radimo zavisi koliko ćemo biti uspešni i koliko zadovoljstva će nam zajednički rad doneti. Imati u preduzeću talentovanog pojedinca, postaviti ga na pravo mesto, motivisati i zadržati ga politika je naše kompanije.

Cilj nam je da stvorimo dinamično radno okruženje, puno izazova, gde se ohrabruje profesionalni razvoj i vrednuje izuzetan radni učinak.

Kao kompanija koja neprestano radi na unapređenju svog poslovanja, Srbijagas želi da privuče i zadrži talentovane, iskusne i kreativne ljude koji su spremni da razvijaju svoje sposobnosti i znanja, da rade na sopstvenom profesionalnom razvoju i da svojim zalaganjem i inovativnim idejama doprinesu uspehu kompanije.

Od svih zaposlenih očekujemo profesionalnost, odgovorno ponašanje, efikasnost, orijentisanost na rezultate i inovativnost u radu.

Nudimo Vam mogućnost zaposlenja u kvalitetnoj i perspektivnoj kompaniji, dinamičnu radnu sredinu, mogućnost napredovanja, obrazovanja i usavršavanja, stimulativno radno okruženje, mogućnost rada u različitim timovima, odlične uslove rada i zdravu i bezbednu radnu sredinu.

Ako se niste pronašli u aktuelnim oglasima za posao, a želeli biste da postanete deo našeg tima, možete priložiti Vašu biografiju (CV) na ovu mail adresu

Ukoliko se pojavi pozicija koja odgovara Vašim kvalifikacijama kontaktiraćemo Vas.