A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast

Srbijagas > Press Centar > Vest

Vesti

30.10.2017 |

Radovi na etažiranju gasovoda kod Žeželjevog mosta u Novom Sadu

Obaveštenje o radovima JP "Srbijagas", Novi Sad

             JP "Srbijagas" obaveštava kupce prirodnog gasa u Gradu Novom Sadu i opštinama Sremski Karlovci i Beočin, da će zbog etažiranja gasovoda za potrebe izgradnje pristupnih saobraćajnica za Žeželjev most u Novom Sadu, doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa u utorak, 31. oktobra u periodu od 07:00 do 21:00h.
             Bez gasa će ostati potrošači koji se gasom snabdevaju sa sledećih Glavnih merno regulacionih stanica: GMRS Pobeda Petrovaradin, GMRS Sremski Karlovci, GMRS IGM Stražilovo, GMRS Bukovac, GMRS Institut Sremska Kamenica, GMRS Škola MUP-a, GMRS Popovica, GMRS Ledinci i GMRS Beočin.
             JP Srbijagas-OTS je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa obavestio distributere ODS Srbijagas i ODS Novi Sad Gas, kao i krajnje potrošače na transportnom sistemu koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa: Pobeda Petrovaradin, Toplana Dudara Sremski Karlovci, IGM Stražilovo, Institut Sremska Kamenica, Škola MUP-a i Beočinska fabrika cementa.
               Po završetku radova JP "Srbijagas" će otpočeti sa redovnom isporukom gasa. Molimo potrošače sa ovog područja da imaju razumevanja za navedene radove.

Novi Sad, 30.10.2017. godine                                      Služba za odnose s javnošću i marketing