A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast
Print

Srbijagas > Press Centar > Vest

Vesti

10.03.2016 |

Srbijagas od danas na manifestaciji “Dani energetike i investicija”

Sutra Regionalna konferencija "Energetske perspektive i izazovi"

Javno preduzeće “Srbijagas” od danas učestvuje na sajamskoj manifestaciji “Međunarodni dani energetike i investicija”, koja se do sutra održava u Kongresnom centru Novosadskog sajma. Nacionalna gasna kompanija predstaviće na ovom sajmu svoje poslovne rezultate i aktuelna kretanja, a svi posetioci, kao i učesnici sajma moći će na štandu Srbijagasa, koji se nalazi u centralnom delu izložbenog prostora, da se upoznaju sa svim novinama u poslovanju i organizaciji preduzeća, kao i prednostima i karakteristikama prirodnog gasa, kao ekološki i ekonomski izuzetno povoljnog energenta.

Predstavnici Srbijagasa učestvovaće sutra na Regionalnoj konferenciji “Energetske perspektive i izazovi”, u okviru koje će generalni direktor Dušan Bajatović izneti Studiju slučaja – Srbijagas, a predviđeno je učešće naših stručnjaka i u panel diskusiji pod nazivom: Gasna slagalica, Jug, Turska, Bugarska, Krk…

Međunarodne dane energetike, koje i ove godine organizuju Pokrajinski sekretarijat za energetiku i mineralne sirovine, Centralno evropski forum za razvoj (CEDEF) i Novosadski sajam, a ovog puta i novi partner u ovom poslu – kompanija Color press grupa, svečano je otvorio resorni pokrajinski sekretar Nenad Stanković, a prisutnima su se na otvaranju obratili i direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković, predsednica CEDEF-a Ana Bovan i predsednik Color press grupe Robert Čoban. Oni su, nakon svečanog otvaranja, obišli izlagače, a zadržali su se na štandu JP "Srbijagas", gde je sa njima razgovarala zamenica generalnog direktora Blaženka Mandić.

Inače, međunarodni dani energetike i investicija, koji se i ove godine održavaju uz partnerstvo Grada Novog Sada, do sada su bili u jesenjem terminu, ali su zbog 5. marta - Međunarodnog dana energetske efikasnosti, premešteni u prolećni termin, u kome će se i ubuduće održavati.


Novi Sad, 10.03.2016. godine                                     Služba za odnose s javnošću i marketing