A+ A-
Srbijagas RSS feeds print version set contrast

Srbijagas > Press Centar > Vest

Vesti

31.05.2016 |

Direktor Srbijagasa primio nosioce četvrte uzastopne šampionske titule RK Vojvodina

Saopštenje JP "Srbijagas"

           U čast nove šampionske titule, četvrte uzastopne, igrače i rukovodstvo Rukometnog kluba „Vojvodina“ primio je danas generalni direktor JP „Srbijagas“ Dušan Bajatović. Čestitajući rukometašima na izuzetnom uspehu, on im je poželeo dobre rezultate i osvajanje Kupa Srbije, kao i uspeh na međunarodnim takmičenjima.
           -Sve čestitke na ostvarenim rezultatima u ovoj sezoni. Pokazali ste i ove godine da ste neprikosnoveni u domaćem šampionatu. Vaš rad, velika odgovornost i posvećenost dali su željene rezultate. Nadam se da ćete sa ovakvim uspehom nastaviti i ubuduće, poručio je sportistima Dušan Bajatović.
          Predsednik RK Vojvodina Milan Đukić zahvalio je svima koji su podržali i pomogli da ova ekipa ponovo postigne ovako dobre rezultate.
           -Velika je čast biti na čelu kluba koji je četvrtu godinu za redom Prvak države. To je istorijski uspeh. U narednom periodu očekuje nas Liga šampiona, Seha liga i stvaranje tima za sledeću sezonu. Očekuju nas veliki izazovi ali kao i do sada opravdaćemo poverenje, izjavio je Đukić, koji je pored velike zahvalnosti JP „Srbijagas“, istakao i podršku Grada Novog Sada, preduzeća NS Seme, NAAI, Bobar Beška, Aqua Premier i Univereksport.
          U znak zahvalnosti za podršku velikom prijatelju kluba, poznati ruski rukometaš, a od prošle godine omiljeni levi bek Vojvodine, Aleksej Rastvorcev uručio je direktoru Srbijagasa medalju i majicu sa njegovim imenom. Zajedno sa igračima, na prijemu u Kabinetu generalnog direktora bili su danas i direktor RK „Vojvodina“ Darko Jevtić i trener Božo Rudić.
           Inače, rukometaše Vojvodine primio je danas i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je tom prilikom istakao da je njihov uspeh rezultat požrtvovanosti, kao i da se RK „Vojvodina“ može čestitati na dobroj organizaciji, sistematičnosti i doslednosti koje ispoljava već desetak godina, zahvalivši ujedno što su upravo oni utemeljili Novi Sad kao bastion rukometa.

Novi Sad, 31. maja 2016. godine                                Služba za odnose s javnošću i marketing