ĆIRILICA / LATINICA / ENGLESKI / RUSKI

Nadzorni odbor Srbijagasa održao sednicu u Velikoj Plani u objektu Kompresorske stanice na trasi magistralnog gasovoda od bugarske do mađarske granice

Nadzorni odbor Javnog preduzeća „SRBIJAGAS“ usvojio je na današnjoj sednici Finansijske izveštaje preduzeća, odnosno Bilans stanja i Bilans uspeha, za period 01.01-31.12.2020. godine po delatnostima, koji su još jednom pokazali da je nacionalna gasna kompanija prošlu poslovnu godinu završila uspešno, sa neto dobiti, i time nastavila trend pozitivnog poslovanja koji ostvaruje šestu godinu za redom.

Sednica, kojoj je predsedavao prof. dr Muamer Redžović, predsednik NO, a kojoj su, pored članova Nadzornog odbora, prisustvovali generalni direktor JP „Srbijagas“ Dušan Bajatović sa zamenicom i izvršnim direktorima preduzeća, održana je u Velikoj Plani, u objektu jedine kompresorske stanice na trasi magistralnog gasovoda od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom i drugim susednim zemljama, tzv. „Balkanskog toka“, i to uz poštovanje svih epidemioloških mera koje su na snazi.

Članovi Nadzornog odbora, zajedno sa menadžmentom Srbijagasa, po završetku sednice, obišli su ovaj značajan objekat na trasi novog gasovoda i upoznali se sa stepenom završenosti i kvalitetom izvršenih radova, koji se, kako je istaknuto, realizuju planiranom dinamikom.

Velika Plana, 18. mart 2021. godine                       Služba za odnose s javnošću i marketing

Ostale vesti
2021-03-26T14:00:18+01:00
Go to Top